امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

فایل تحقیق درباره کامبوجا (قارچ معجزه گر)

فایل تحقیق درباره کامبوجا (قارچ معجزه گر) دسته: کشاورزی و زراعت
بازدید: 11 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 280 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 33

فایل تحقیق درباره کامبوجا (قارچ معجزه گر) فرمت فایل ورد در 33 صفحه در قالب Word با فرمت Doc

قیمت فایل فقط 6,500 تومان

خرید

توضیحات:

فایل تحقیق درباره کامبوجا (قارچ معجزه گر) فرمت فایل ورد در 33 صفحه در قالب Word با فرمت Doc

بخشی از متن :

موضوع: کامبوجا (قارچ معجزه گر)

مقدمه:

قارچ کامبوجا متشکل از کشتهای همزیست سلولهای مخمر از رسته ساکارو مایسس Saccharomyces با باکتریهای میله ای شکل (Xy Linorom) زیلی نورم و یک توده تقریبا کرم رنگ ژله ای است.

نخستین اطلاعات راجع به کامبوجا نشانگر قدمت 2000 ساله این گیاه است و بر اساس مدارک موجود، نام این قارچ از یک پزشک ژاپنی به نام (کمبو) گرفته شده است و شامل دو سیلاب است کامبو در زبان ژاپنی به معنای جلبک قهوه ای و جا همان چای است و گرچه کامبو جا نوعی قارچ است اما در واقع به شکل نوشیدنی مورد مصرف قرار می گیرد. در این روند کلیه مواد موجود در آن تبدیل به آنزیم های، اسیدها و ویتامین های ضروری برای بدن می شود. در صورت تکثیر درست، چای بدست آمده به هضم غذا کمک کرده، مواد سمی را از بدن دفع می کند و قدرت دفاعی را بهبود بخشیده، در بدن تولید انرژی می کند و این در حالی است که طعم بسیار خوشمزه ای نیز دارد.

تاریخچه پر بار قارچ کامبوجا:

همانند همه پدیده های باستانی به طور حتم نمی توان گفت زادگاه اولیه کامبوجا کجاست؟ اما نکته مسلم این است که کامبوجا شرقی است احتمالا زادگاه اولیه آن کشور چین است. در نسخه تاریخی پادشاه تزین Tsin در چین «چای جاودانگی» نامیده شده است و این نه تنها در چین بلکه امروزه در میان عامه مردم جهان قدر و ارزش خاصی دارد.

انرژی بیشتر:

هنگامیکه نخستین جرعه کامبوجا را بنوشید متوجه مزه ترش و شیرین و گازدار آن می شوید که شیرینی و خاصیت گازی آن سبب گوارایی آن می شود. پس اگر خواهان نوشیدنی سالم و مفرح هستید که نه تنها طعم متفاوت و جدید دارد بلکه انرژی زاست و از نقطه نظرهای گوناگون برای سلامتی مفید است به جرگه مصرف کنندگان کامبوجا پیوندند.

کامبوجا و هموتراپی

امروزه طب به کمک انواع داروها، شیمی درمانی و پرتو درمانی به مقابله با سرطان شتافته اند و از آنجا که بیماران سرطانی همواره از عدم انرژی کافی گلایه دارند و چون کامبوجا انرژی زا است می تواند کمک فراوانی به مبتلایان کرده واز سوی دیگر روزنه امیدی برای این افراد باشد.

یکی از روشهای جدی مداوای سرطان روش هموپاپیک است که متخصیص هموتراپی چای کامبوجا به بیماران سرطانی خود توصیه می کنند بدین صورت که در هنگام درد کامبوجا به عنوان مکملی همراه با ضد دردهای مختلف مصرف می شود.

با کامبوجا صد ساله شوید

آیا می خواهید صد سال عمر کنید؟ بسیاری از افراد از داشتن عمر طولانی ترس و وحشت دارند زیرا آن را با مسائل و مشکلاتی از قبیل امراض گوناگون ناتوانی، فقر و تنهایی مرتبط می دانند. اما چرا به نشاهای مثبت ننگریم؟ بسیاری از مسائل ناخوشایندی که برای ما اتفاق می افتد به علت باور و تلقین ما از وجود این مسائل است. در علم روانشناسی این پدیده (قدرت فکر) می گویند، یعنی با باورهای درست و قدرت فکری مثبت می توانیم شیرازه زندگی خود را به دست گیریم، عده ای از دانشمندان معتقدند که پدیده «دارونما» هستند بدین معنی که تاثیر برخی پدیده ها چنان بر روی مصرف کننده مثبت است که به شخص آرامش وامید می بخشد و سبب قوی شدن روحیه شخص می شود و مصرف کننده باور می کند که آن پدیده باعث تغییرات مثبت و بهبود اوست . بسیاری از کسانی به صد سالگی رسیده اند کامبوجا علت طول عمر می دانند، یعنی کامبوجا برای آنها همان اثر «دارونما» را دارد.

چای مفرح

موارد استفاده اصلی و خواص بهداشتی

در کشور روسیه تحقیقات فراوانی در مورد چای کامبوجا شده است. یکی از خواص اصلی کامبوجا که شناخته شود و بسیار مورد توجه می باشد خاصیت آن در پالایش وپاک کنندگی خون است . مصرف کنندگان در روسیه تجربه کرده اند این چای تسکین دهنده و عامل مداوای دردهای مفصلی و نقرس می باشد و همچنین به علت خاصیت پالایش این نوشیدنی معتقدند که سنگهای کلیه و صفراوی در نتیجه نوشیدن این چای شکسته و دفع می شوند.

اثرات کامبوجا در لاغری : برای کنترل وزن و رسیدن به وزن مطلوب که همگان خواستار آن هستند 4 عامل عبارتند از : 1 – خود آگاهی 2- رژیم صحیح غذایی 3- اشتها 4 – هماهنگی متابولیسم.

می دانیم که متخصصین تغذیه تاکید به ورزش کردن برای لاغری دارند که کمبوجا متابولیسم را هماهنگ می کند و نیز سبب ازدیاد انرژی می گردد و چون اشتها (تنظیم می کند، پس 4 عامل اصلی کنترل وزن را خواهیم داشت.

تعین دقیق ارزش کالری کامبوجا کمی مشکل است، یکی از متخصصان تغذیه به نام کانتر فرانک، Gunter frant بررسی های مبسوطی در این زمینه نموده است که بدین شرح است. شکر 394 کیلوکالری که گر 70 گرم در هر لیتر برای تکثیر چای مصرف شود 276 کیلوکالری تولید می شود، لذا هر لیوان چای کامبوجا دارای حدود 90 کالری می شود.

لذا گفته می شود اگر 10 دقیقه قبل از هر وعده غذا نوشیده شود به علت انرژی زایی نیاز به خوردن غذا به وجود نمی آید پس سبب لاغری می شود.

غذایی با فرهنگ اصیل: اسید لاکتیک: تولید اسید لاکتیک یکی از فعالیت های بدنی است که در اغلب اعمال تخمیر از جمله تبدیل شیر، ماست نیز اسید لاکتیک تولید می شود. اسید لاکتیک دو نوع است : 1- اسید لاکتیک خوب L(+) و اسید لاکتیک بد (-) D، اسید لاکتیک L(+) به گردش خون در بدن کمک کرده و هضم غذا و تسهیل عمل دفع می شود همچنین نقش سیستم دفاعی بدن در مقابل انواع عفونتهاست، کامبوجا تنها اسید لاکتیک L(+) را تولید می کند که نمایانگر سودمندی آن برای بدن می باشد.

از آنجا که کامبوجا همانند یک آنتی بیوتیک طبیعی natural Antibiotic عمل می کند، در نتیجه PH بدن یعنی توازن اسیدی، بازی خون را ممکن می سازد، در انسان سیستم گردش خون منظم، تنفس سالم و منظم کارکردن کلیه ها سبب می شود که میزان مایع موجود در بدن متناسب و متوازن باشد یکی از خواص اصلی کامبوجا هماهنگ نمودن PH لازم در بدن می باشد.

گلوکونیک اسید Gluconic Acid

و گلوکورونیک اسید Glucoronic Acid

در نتیجه اکسید شدن ناقص مواد قندی (گلوکز) گلوکونیک اسید پدید می آید که برای بدن بسیار لازم است و عامل مهمی در جذب برخی از مواد معدنی لازم از جمله کلسیم است که این ماده را کامبوجا در روند تخمیر تولید می کند.

گلوکورونیک اسید نیز در نتیجه فعالیت کبد در بدن تولید می شد که برای پالایش و شستشوی خون از مواد مضر و سمی بسیار لازم و مفید است. پالایشی که در نتیجه وجود گلوکورونیک اسید در بدن به وجود می اید سبب کمک به بهبودی بسیاری از امراض از قبیل نقرس، روماتیسم و آرتروز می شود، شایان ذکر است که گلوکورونیک اسید نیز یکی از موادی است که کامبوجا تولید می کند.

انواع ویتامین B، ویتامین B نقش علمی در سلامتی دارد که کمبود آن سبب بروز خستگی، ضعف و اختلالات عصبی و مغزی شده و سرانجام عوارض رفتاری مانند افسردگی را باعث می شود. بنابر این وجود ویتامین های B در غذا لازم است و اغلب غذاها کم و بیش ویتامین B دارند. خوشبختانه کامبوجا از این قاعده مستثنی نیست و در قارچ معجزه گر منابع سرشاری از ویتامین B دیده می شود.

در جدول زیر کلیه مواد موجود در چای کامبوجا مشاهده می شود.

  1. اسید لاکتیک
  2. اسید استیک
  3. اسدی کربنیک
  4. ویتامین B12
  5. آنزیم های مختلف
  6. پتاس یا ویتامین B3
  7. ویتامین B6، Pyridoxine
  8. گلوکونیک اسید
  9. گلوکورونیک اسید
  10. فولیک اسید
  11. ویتامین B2 Riboflovin

و...

قیمت فایل فقط 6,500 تومان

خرید

برچسب ها : مقاله درباره کامبوجا , تحقیق دانشجویی درباره کامبوجا , اسلاید قارچ , پژوهش دانشجویی قارچ کامبوجا

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر